Creepy Asylum

We hadden gehoord dat de locatie inmiddels dicht was, maar toch een kijkje gaan nemen. Helaas veel deuren en ramen inderdaad met vers hout dicht gemaakt. Toch een rondje gemaakt op zoek naar een alternatieve ingang. Uiteindelijk toch een weg naar binnen weten te vinden dachten we…………tijdens de klim ineens: HALLO! HALLO! Snel uit de voeten gemaakt. Waren we nou gezien? Kon bijna niet, dus op een afstandje de boel nog eens aangekeken. Er nog eens voor gegaan en met succes!

Op de begane grond denk je eerst nog dat je verkeerd zit, maar boven is de sfeer gelukkig lekker creepy. 

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Vacant Photography Geschreven door:

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *