Villa Letto

In oktober 2016 een geweldige 8-daagse urbextrip gemaakt. Veel gezien, maar dit was misschien wel een van de hoogtepunten naast de hamburgers van America Graffiti. Die slaapkamer………..geen woorden voor

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Vacant Photography Geschreven door:

2 Reacties

 1. 14 februari 2017
  Beantwoord

  I love your work! I’m a family photographer in Los Angeles but am always interested in the type of work you do. I grew up in Detroit and that is a perfect location for decay and abandoned buildings. Melancholy but beautiful in decay. If you’re ever in Southern California, look me up. I’ll show you what we’ve got. 🙂

  Susan

  • Vacant Photography
   14 februari 2017
   Beantwoord

   Thanks Susan! Hopefully I ever get the opportunity to go on a phototour in the US, California will be on my list.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *